Hvem er vi?

Daniel Roland.png

Bag om OpstrengningWorld ApS

Til dagligt drives OpstrengningWorld ApS af tre unge ildsjæle som kan ses ovenfor. 

1. april 2019 åbnede OpstrengningWorld for første gang. Bag projektet stod Daniel Roland som startede virksomheden. Formålet var at skabe en forretning hvor at opstrengning var i fokus. Oftest bliver opstrengning desværre kun set som nødvendigt i en ketcher. Men faktisk er det noget af det vigtigste i samspil med selve ketcheren. Dette koncept ville Daniel nu starte og dermed skabe en forretning hvor der er 100% fokus på opstrengning. Konceptet er enkelt. Stort udvalg af strenge inden for badminton, tennis og squash. Hurtig tilbagelevering af ketcheren til kunden samt service udover det sædvanlige. Daniel havde ramt noget rigtigt og forretningen voksede hurtigt. 

I februar 2020 kom Nikolaj Rosing og Alexander Andersen nu med i OpstrengningWorld. Dette var et nyt tiltag for at få OpstrengningWorld til at vokse endnu mere. Dertil blev der ansat 2 opstrengere - Nicholas Andersen og Robert Nebel. 

Marts 2020 blev Danmark ramt af pandemien - covid-19. Dette satte en midlertidige stopper for udvikligen i OpstrengningWorld da al ketchersport blev lukket ned. Vi er derfor glade for at coronasituationen er ved at slippe mere og både kan give plads til at ketchersport kan kommer igang igen samt os i OpstrengningWorld.

Vi håber at I vil følge med på vores rejse! - tak for du læste med.